Välkommen till Mathilde!

Våra butiker

Mathilde har just nu tre butiker i Stockholm. En stor i PK-huset, en mindre i Sturegallerian och POP-UP butik vid Norrmalmstorg. Våra butiker är inredda på ett personligt sätt. Vi vill att kunderna ska trivas och njuta när de är på besök hos oss. Förutom de välkända kläderna vi säljer så har vi varor som är noga handplockade från olika ställen runt om i hela världen. Det är sällan vi får flera exemplar av våra möbler, vilket gör det unikt. Våra varumärken kan variera från säsong till säsong, allt från vackert porslin till handgjorda möbler och lampor. Det viktigaste för oss är att kunderna ska lämna butiken med en härlig känsla inombords och en fin lila påse i handen.

Mathilde i PK-huset

Mathilde et sa vie - PK-Huset

Öppnades 21 augusti 2008. En stor butik i tre våningar, här har vi en Ralph Lauren, en Denim&Supply och en UGG Australia ”shop in shop”. Vi säljer kläder, skor, inredning och accessoarer. På övervåningen finns mysiga, inspirerande miljöer blandat med varor från olika märken. Går du ner en våning så hittar ni en skoavdelning med alla våra tuffa, unika skinnskor. Längst ned har vi porslin, inredning och en stor Odd Molly hörna samt kläder från blandade märken.

Adress

Hamngatan 10-14 PK-huset

111 47 Stockholm 

Öppettider

Mån-fre: 10-20

Lör: 10-18

Sön: 12-17

Telefon:

Övervåning: 08-20 73 80
Undervåning: 08-20 76 80 

Mathilde et sa vie - Sturegallerian

Butiken i Sturegallerian är det senaste tillskottet i Mathildes vida värld. Här hittar du godbitar från vårt stora sortiment i PK huset men även varumärken som vi exklusivt köper in till denna butik såsom Hudson jeans, Rachel Zoe, True Religion osv. Butiken ligger mellan Sturebadet och Sturehof med dess nya matmarknad vilket gör att du kan spendera en härlig stund hos oss och våra grannar. Välkommen!

Adress

Sturegallerian, Stureplan 4

114 35 Stockholm

Öppettider:

Mån-fre: 10-19

Lör: 10-17

Sön: 12-17

Telefon: 08-611 19 33 

 

Pop up store by Mathilde – PK-huset

En tillfällig butik som öppnas upp för fjärde gången. I våra Pop-up stores kan du fynda! Här säljer vi ut varor från tidigare kollektioner till kanonpriser. Butikens utbud uppdateras hela tiden med nya saker. Vi säljer kläder, skor och annat smått och gott. Just nu hittar du vår Pop-up store i PK-huset på övre plan.

Öppettider

Mån-fre: 10-19

Lör: 10-17

Sön: 12-16

Telefon: 08-611 08 04

Copyright Magasin Mathilde AB - 2018