Välkommen till Mathilde!

Om Mathilde

Mathilde är en sagofigur. En chime’re. Hon är en globetrotter och samlare, som samlar på allt som är vackert och har en känsla. Det kan vara en blus, en kudde, ett bord, ja vad som helst så länge tingen talar. Varenda sak som Du finner hos Mathilde har hon personligen valt ut.

Allting började 1991 när Biblioteksgatan 12 slog upp portarna. En liten ny butik som folk blev nyfikna på. Där sålde vi inte alls samma märken som vi gör i butikerna idag. ”Lilla Mathilde” var den enda butiken fram till och med 21 augusti 2008 då vår större butik i PK-huset öppnades.

Butiken i PK-huset inredde hela personalen tillsammans. Vissa målade, någon murade, en annan hängde in de första kläderna. Alla hjälpte till för att få den till det den är idag. Sen dess har det hänt mycket hos oss. Vi har fått flera ”shop in shop” delar och byggt ut på flera håll. Under 2013 var det äntligen dags för oss att öppna nya möjligheter via internet och vi tycker att det är så kul att vår webbshop finns idag!

I början av hösten 2014 sa vi hej då till "Lilla Mathilde" på Biblioteksgatan för att istället satsa på vår nya butik i Sturegallerian där konceptet är annorlunda. 

Under Habits Modegala 2014 var vi nominerade och vann vi priset som "Årets dambutik". Det är vi mycket stolta över!

Mathilde är ett privatägt företag som startades av ett par som tidigare haft flera butiker. Personalen hos oss är noga utvald för att ni kunder ska få ett fantastiskt bemötande och en trevlig upplevelse när ni handlar hos oss.

Här på Mathilde.se vill vi också att du ska kunna få den hjälp du behöver så tveka inte på att maila, ringa eller kontakta oss via sociala medier oavsett vad det gäller. Vi hjälper dig!

Välkommen till Mathildes värld - på Mathilde.se eller till någon av våra butiker. 

Vissa av våra bilder fotograferas av Tina Andreasson, http://www.gallerytina.com

Copyright Magasin Mathilde AB - 2019