Välkommen till Mathilde!

Returer, byten & reklamation

Retur och ångerrätt

Vi erbjuder alltid en 14 dagars ångerrätt på samtliga varor förutom underkläder och örhängen. För att en retur skall vara giltig måste varan komma tillbaka till oss i ursprungsskick med eventuella pris- och/eller märkestaggar kvar. Bifoga alltid originalförpackningen och skor skall returneras i sin ursprungskartong. Tänk på att ej fästa något på plaggen eller kartongen samt att skokartonger behöver förpackas med skyddande emballage för att undvika skador vid retur, annars kan en extra kostnad för kartongen tas ut i efterhand. Du står själv för fraktkostnaden.

Returen kan även lämnas in i butiken i PK-huset. Ta med orderbekräftelsen som kvitto. Återbetalning sker ej i butik utan via webbshopens system efter att vi mottagit din retur från butiken.

Returer skickas till:

Mathilde webbshop
Hamngatan 10-14
11147 Stockholm

Du hittar retursedeln HÄR.

Vi arbetar så snabbt vi kan med din retur och strävar efter återbetalning inom 20 dagar men med ett max om 30 dagar.

Byten

Vid byte så genomför ett nytt köp så snart som möjligt för att säkra att det plagg du vill ha finns kvar. När vi mottagit returvaran återbetalar vi pengarna för den returnerade varan. 

Skador och felexpediering

Skulle varan på något sätt vara felexpedierad eller skadad så står vi givetvis för returfrakten. Anmäl alltid detta till oss antingen via ett mail (med ditt ordernummer samt förklaring vad du köpt) eller med en lapp i ditt retur paket som beskriver felet som uppstått. Om du vid uthämtning av din vara ser att paketet är skadat ber vi dig att på plats öppna paketet och se om innehållet är intakt annars görs en anmälning av detta direkt på plats vid uthämtningsstället.

Om du ångrar ditt köp efter att du fått ditt bekräftelsemail men innan du hämtat ut din beställning måste du först hämta ut paketet och sedan skicka tillbaka det till oss annars tillkommer kostnad för ej uthämtat paket om 249 kr.

Copyright Magasin Mathilde AB - 2019